Cachaca 51 1l 40%
Související produkty
Detailní popis produktu
Sklizeň té nejkvalitnější cukrové třtiny z vlastních plantaží je prvním krokem k dosažení úspěchu. Pak následuje mletí a odstranění nepotřebných částí rostlin, což je velmi důležité pro kvalitní třtinu s vysokým obsahem cukru, ze které se extrahuje šťáva pro další zpracování. Fermentace šťávy probíhá ve speciálních tancích, v naprosto aseptickém prostředí pro nejvyšší kvalitu. V nerezových destilačních věžích se potom destiluje získaná šťáva, kde se automaticky kontroluje teplota a čas destilace. Standardizace kvality znamená smíšení různých produkcí (až 20 druhů destilátu) pro dosažení stejné chuti a kvality, tato směs zůstává v tancích po dobu 2 až 3 měsíců a tomuto procesu se říká "snoubení". Lahvování na moderních linkách, které dokáží naplnit až 60 tisíc lahví cachaca 51 za hodinu je posledním krokem před expedicí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rumy, cachaca |
---|---|
Hmotnost: | 1.8 kg |
Objem: | 1l |
Země: | Brazílie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.